dinsdag 7 juli 2015

Welkom!

(Niet mijn foto even voor de duidelijkheid :) )

Hi! Fijn dat je van alle pagina's op dit wereldwijde internet toch maar weer de mijne ontdekte. Ik ben een Belgische meisje met een passie voor fotografie, schrijven, zingen en dansen. Ik ben 14 jaar oud en woon in België. Ik ben niet zo dat typische meisje wat zich bezig houdt met make-up. Ik ben het meisje met een eigen zeer grote fantasie, mijn eigen stijl en mijn eigen ding. Het is nu ook weer niet dat ik een opvallertje ben, maar ik heb wel een stijl en ook een eigen mening. Ik zal dan ook geen dingen doen tegen mijn zin en ik wil altijd wel duidelijk weten waar ik sta. Misschien klinkt dit allemaal heel heftig, maar ik ben het niet hoor. 

Ik koos de blognaam 'TheColorSplash' dan ook met een duidelijke reden. Iedereen houdt wel van vrolijke kleuren, en elke kleur heeft ook wel een betekenis. Maar ook waarom ik deze naam koos was omdat kleuren me vrolijk houden. Ik heb al veel tegenslag gehad in mijn leven, maar hoe dan ook ik sta er nog. Na veel problemen en veel gesprekken later werd er zo vaak gezegd en herhaald, dat ik een meisje ben met een gave. Een spreekgave, dit klinkt misschien raar, maar ieder mens heeft een gave. Ze zeggen dat ik de spreekgave heb, doordat ik alles op een manier kan uitleggen hoe dat anderen het niet kunnen, ik ben ookwel een pienter meisje hebben ze me gezegd. Maar tot zover dus eigenlijk een ego-stukje over mezelf.

Ik hoop dat ik jullie vaker zal zien op mijn blog, en misschien wel een band kunnen creëren, ik kijk er nu al naar uit om jullie allemaal te zien schitteren op jullie blog!

Liefs,
Nina

12 opmerkingen:

 1. Die spreekgave zou ik ook wel willen hebben eerlijk gezegd. Ik sta totaal niet goed in mijn schoenen.. En een eigen mening heb ik, maar ik durf hem niet uit te spreken. Ik hoop dat alle geluk je nu tegemoet komt! En welkom in fantastisch leuk blogland Nina! Ik ben super blij dat er weer een Belgische blogger bij is gekomen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartelijk welkom in blogland! Je hebt er een volger bij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah, superleuk dat je nu ook blogt! Welkom in de wereld van allemaal rare weirdo's met dezelfde liefde voor schrijven. Ik wens je nog veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je ook blogt! Ik ga je gelijk volgen :)
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes en vooral plezier!
  Dat is het belangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk dat je gaat bloggen, veel succes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welkom op het wereldwijde web :) België heeft meer leuke bloggers nodig! Ik kijk alvast uit naar je toekomstige berichten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt me in iedergeval heel erg nieuwsgierig gemaakt. Zet hem op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben blij dat ik een kijkje heb genomen op je blog en ben zo benieuwd naar je komende artikels. Ik ben meteen fan! Hoera voor de Belgische bloggers! Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Heel veel succes en vooral have fun! ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel plezier gewenst met bloggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel plezier met het bloggen, meid! Laat dit een uitlaatklep zijn om zo je gevoelens een plek te kunnen geven!
  Liefs, Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen