Over mij

Hi! Ik ben Nina, 14 jaar en dit is mijn persoonlijk stukje pagina op het internet wat nu eens echt egoïstisch is. Ik blijf op het moment eigenlijk liever nog anoniem tot dat ik echt wel gewend ben aan dit wereldje. Ik ben liever niet te overhaast. Ik ben een Belgisch meisje, wat je misschien zult merken aan mijn manier van schrijven. Ik ben niet zo dat typische meisje wat zich bezig houdt met make-up. Ik ben het meisje met een eigen zeer grote fantasie, mijn eigen stijl en mijn eigen ding. Het is nu ook weer niet dat ik een opvallertje ben, maar ik heb wel een stijl en ook een eigen mening. Ik zal dan ook geen dingen doen tegen mijn zin en ik wil altijd wel duidelijk weten waar ik sta. Misschien klinkt dit allemaal heel heftig, maar ik ben het niet hoor.

Ik koos de blognaam 'TheColorSplash' dan ook met een duidelijke reden. Iedereen houdt wel van vrolijke kleuren, en elke kleur heeft ook wel een betekenis. Maar ook waarom ik deze naam koos was omdat kleuren me vrolijk houden. Ik heb al veel tegenslag gehad in mijn leven, maar hoe dan ook ik sta er nog. Na veel problemen en veel gesprekken later werd er zo vaak gezegd en herhaald, dat ik een meisje ben met een gave. Een spreekgave, dit klinkt misschien raar, maar ieder mens heeft een gave. Ze zeggen dat ik de spreekgave heb, doordat ik alles op een manier kan uitleggen hoe dat anderen het niet kunnen, ik ben ookwel een pienter meisje hebben ze me gezegd. Maar tot zover dus eigenlijk een ego-stukje over mezelf.

Ik hoop dat ik jullie vaker zal zien op mijn blog, en misschien wel een band kunnen creëren, ik kijk er nu al naar uit om jullie allemaal te zien schitteren op jullie blog!

Liefs,
Nina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten